Hlavní obsah

Besta způsobil loktem otřes mozku Řezníkovi

BRNO

Tomáš Řezník skončil s otřesem mozku v nemocnici. Poslal ho tam Aleš Besta úderem loktem do hlavy ve 33. minutě. „Sanitka odvezla Tomáše do nemocnice a den nebo dva tam zůstane na pozorování,“ informoval lékař Baníku Tomáš Pavliska.

Článek

Že brněnský útočník dostal jenom žlutou kartu, může nejspíše děkovat postavení rozhodčího Fraňka. Arbitr faul ze svého místa asi vidět nemohl a Bestu trestal, až když ho informoval čtvrtý rozhodčí Drábek. „O Bestovi se ví, že takhle hraje pořád. Prochází mu to, přitom jeho fauly loktem jsou krajně nebezpečné,“ podotkl kapitán ostravského týmu Tomáš Marek.

„Trochu jsem to přepískl,“ přiznal Aleš Besta. „Ale úmysl zranit Řezníka jsem neměl. Zajdu za ním do nemocnice a omluvím se mu,“ kál se.

Trenér brněnského týmu se po utkání omluvil svému ostravskému protějšku Karlu Večeřovi za faul svého útočníka. „Je mi to líto a za Aleše se ti, Karle, omlouvám, stejně tak postiženému Řezníkovi,“ pravil Petr Uličný a pak se svého svěřence zastal. „Aleš byl přemotivovaný, chtěl se proti bývalým spoluhráčům vytáhnout.“

Reklama

Související témata: