Hlavní obsah

Zranění sparťanského obránce Hubníka není vážné

PRAHA

Obránce pražské Sparty Roman Hubník se nemusí bát, že jej zranění nohy z nedělního utkání na hřišti Viktorie Žižkov vyřadí ze hry na delší čas. Čtyřiadvacetiletý fotbalista musel odstoupit už deset minut po přestávce, ale pondělní rentgenové vyšetření rozptýlilo jeho obavy, že by mohl mít lýtkovou kost zlomenou.

Článek

Hubník by možná mohl stihnout už další utkání Sparty proti Brnu, které je na programu příští pondělí.

Hubník však netajil, že mu v neděli zatrnulo, když po jednom ze soubojů na začátku druhého poločasu dostal ránu na lýtkovou kost pár centimetrů nad kotník a hned musel střídat. "Bylo to nepříjemné, protože mě v tom začalo píchat a vůbec jsem nevěděl, co s tím je," řekl v pondělí Hubník, který v 56. minutě musel přepustit místo na trávníku Tomáši Huberovi.

Pondělní dopolední vyšetření v nemocnici ale zimní posilu Sparty z FK Moskva potěšilo. "Žádný větší problém se tam nepotvrdil, dopadlo to velmi dobře. Možná tam bude něco jen se šlachou," uvedl Hubník. Věří teď, že jeho pauza nebude mít dlouhého trvání, i když neví, kdy přesně naskočí zpět do tréninkového cyklu. Kdyby ale šlo všechno ideálně, možná by mohl zasáhnout do hry už proti Brnu.

"Zatím mě to sice bolí i při chůzi, pár dní si asi odpočinu a uvidím, jak se to vstřebá. Ale protože hrajeme až v pondělí, tak bych se mohl dát do kupy," věřil Hubník.

Reklama