Hlavní obsah

V Olomouci možná budou létat pokuty

OLOMOUC

Špatné jarní výkony fotbalistů olomoucké Sigmy, které vyvrcholily ostudnou porážkou s Kladnem (1:3), nezůstanou bez odezvy. Hanáci ze čtyř zápasů, z toho tři hráli na domácí půdě, získali jen jeden bod a tak situací se bude na své středečním mimořádném zasedání zabývat klubové představenstvo.

Článek

„Nečekejte ale nic převratného. Kouč Zdeněk Psotka má nadále stoprocentní důvěru. Cesta, kterou jsme se vydali, je správná. Nastartováno máme dobře, byť momentálně stojíme. Problém je v tom, že přišli dva starší, zkušení hráči, mladí na jejich úkor zůstali na lavičce a výsledky chybí,“ řekl Právu v pondělí ředitel Sigmy Jiří Kubíček. Zároveň připustil, že mohou přijít pokuty. „Za to, co hráči s Kladnem předvedli, si peníze nezaslouží. To je ale tak vše. Musíme se na věci dívat pragmaticky,“ dodal Kubíček.

Případný řez v kabině naznačil už v neděli i kouč Psotka. „Soupeř byl nesmírně bojovný, pracovitý, zatímco náš herní projev zejména ve druhém poločase, to byla utopie. Třeba Hudec na rozdíl od Mladé Boleslavi, kdy kraloval ve vzduchu, nevyhrál jedinou hlavičku. Pod své možnosti ale hrálo hned osm hráčů z deseti. Může to být tím, že je nás moc. Všichni se nevejdou do nominace a každý to snáší jinak. Některým to nevadí, jiní jsou naštvaní a další se nafučí. Možná to vyřeší nějaká čistka,“ zahrozil Psotka.

Reklama

Související témata:
  Plzeň - Slovácko zítra 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň
Slovácko
  Ostrava - Ml. Boleslav zítra 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava
Ml. Boleslav
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.