Hlavní obsah

Fotbalisté Slovácka po získání první ligy mění přípravu

UHERSKÉ HRADIŠTĚ

Po získání první ligy od Čáslavi změnili fotbalisté 1. FC Slovácko plán letní přípravy. V původním programu zůstalo pouze úvodní kondiční soustředění ve Velkých Losinách a závěrečná herní příprava před zahájením soutěže v Uherském Hradišti.

Článek

V generálce před sezónou mělo Slovácko změřit síly s Bohemians 1905. Vzhledem k tomu, že se týmy potkají v nejvyšší soutěži, tento záměr padl. Nyní bude záležet také na losu, zda v prvoligové premiéře bude Slovácko hrát v domácím prostředí, nebo na trávníku soupeře.

"Kalendář zápasů se teprve dotváří. Přípravu zahájíme v pondělí 22. června," řekl ČTK tiskový mluvčí klubu Aleš Mazurek.

Slovácko také pracuje na posílení kádru o dva až tři hráče. V kuloárech se hovoří o útočnících Marku Heinzovi z Brna a Petru Švancarovi z Viktorie Žižkov. "Máme samozřejmě nějaké fotbalisty v hledáčku, ale zatím nechci potvrzovat žádná jména, neboť jednání nejsou dotažena do konce," uvedl ředitel klubu Vladimír Krejčí. Vedení Slovácka chce, aby se všichni noví hráči připojili k týmu hned od začátku přípravy.

Reklama

Související témata: