Hlavní obsah

Mladá Boleslav získala na hostování Makedonce Toleského

MLADÁ BOLESLAV

Fotbalisty Mladé Boleslavi posílí minimálně do konce podzimu makedonský útočník Goce Toleski. Bývalý hráč Mostu, Slavie a Olomouce přichází na půlroční hostování s následnou opcí z Renovy. Informoval o tom hráčův manažer Dalibor Lacina.

Článek

Třiatřicetiletý útočník byl ve středočeském klubu týden na testech, poté se vedení klubu rozhodlo pro krátké hostování. Toleski, který byl v roce 2007 s osmi góly v dresu Mostu nejlepším střelcem podzimní části sezony, tak ještě zvýší konkurenci v útoku Mladé Boleslavi.

V týmu již působí další zkušený hráč Marek Kulič a talentovaní mladíci Jan Chramosta, Jakub Řezníček a Kerem Bulut, který je momentálně doma v Austrálii, kde si vyřizuje doklady potřebné k pobytu v České republice. V útoku může hrát i zraněný Jan Kysela.

Toleski po angažmá v Mostu přestoupil na jaře 2008 do Slavie, kde třemi brankami pomohl k mistrovskému titulu. Postupně však ze sestavy vypadl a odešel na hostování do Olomouce. Tam však v devíti zápasech nedal ani gól, nakonec českou ligu opustil a vrátil se do Makedonie, kde oblékl dres Renovy. Na kontě má 18 startů za makedonskou reprezentaci a jeden vstřelený gól.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.