Hlavní obsah

Zasloužená remíza, shodli se trenéři po zápase Jablonce s Boleslaví

JABLONEC

Spokojenost se získaným bodem potvrdili po dohrávaném utkání 14. kola první fotbalové ligy mezi Jabloncem a Mladou Boleslaví (1:1) trenéři obou mužstev. „Byl to remízový zápas. Inkasovali jsme příliš brzy, což se nám nestalo zrovna poprvé. A otáčet utkání proti soupeři, který má kvalitní přechod do protiútoku, to je vždycky těžké,“ pravil jablonecký trenér František Komňacký.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Trenér fotbalistů Jablonce František Komňacký

Článek

„Bohužel máme málo hráčů, kteří jsou schopni rozhodovat zápasy. Prakticky jen Pekharta. Ostatní se dostávají do zakončení jen výjimečně. A to je naše současná slabina. Potřebovali bychom v útoku víc podobných typů jako je zmíněný střelec. Proti Boleslavi jsme si vytvořili dost standardních situací, ale nenašli jsme recept na důslednější prosazení v koncovce, takže musíme brát i bod, i když je to domácí ztráta. Teď se už soustředím na páteční zápas na Slavii,“ dodal trenér Severočechů.

„První poločas nebyl z naší strany dobrý. Měli jsme problémy v obranné činnosti a dovolili jsme soupeři dostávat se do prostoru kolem naší branky. Nakonec jsme byli rádi, že je to o přestávce nerozhodně,“ tvrdil trenér Středočechů Karel Stanner.

„Ve druhé půli jsme se zlepšili a také jsme dopravili míč do jablonecké branky. Těžko soudit, jestli to byl ofsajd, nebo ne, ale rozhodčí ho odpískal. Nakonec je remíza asi zasloužená,“ mínil boleslavský kouč.

Reklama

Související témata: