Hlavní obsah

Brankář Sňozík zůstává klokanem, prodloužil smlouvu s Bohemkou

PRAHA

Jeden z nejlepších českých brankářů současnosti a kapitán fotbalistů Bohemians 1905 Radek Sňozík si svůj pobyt u klokanů protáhne. Ve středu se s vedením klubu dohodl na podmínkách prodloužení smlouvy. "Radek Sňozík prodloužil smlouvu o dva roky, nový kontrakt mu vyprší v červnu roku 2013," uvedl tiskový mluvčí klubu Jaroslav Köstl.

Foto: Petr Horník, Právo

Brankář Bohemians 1905 Radek Sňozík v akci.

Článek

Pětatřicetiletý oblíbenec vršovických fanoušků působí v Bohemians od roku 2006, kdy přestoupil z Příbrami. Od té doby stráží svatyni klokanů z pozice jedničky, trenér Hoftych mu navíc svěřil kapitánskou pásku. Sňozík je nejvýraznější postavou současného kádru Bohemians a osobností celé Gambrinus ligy.

"Jsem moc rád, že zůstávám. Pro mě byla priorita prodloužit smlouvu v Čechách a nikdo jiný než Bohemka nepřipadal v úvahu. Měl jsem sice nějaké nabídky ze zahraničí, ale po dohodě s mou přítelkyní jsem dal přednost rodině a Bohemce," sdělil Radek Sňozík.

Brankář Bohemky Radek Sňozík.foto: Právo/Jan Handrejch

"Podpis nového kontraktu s kapitánem úspěšného mužstva je vždy mimořádně významnou událostí v každém klubu. V Bohemce je tomu tak o to více, že jde o velmi zkušeného brankáře, který patří k absolutní brankářské špičce v celé Gambrinus lize a je nyní vlastně hlavní sportovní a marketingovou ikonou celého klubu," pochválil si ředitel klubu Ladislav Valášek

"S Radkem proto počítáme také v některých nových aktivitách vůči fanouškům a obchodním partnerům. Věříme, že s takovým kapitánem bude mít realizační tým trenéra Medynského i celý hráčský kádr pro novou náročnou sezónu velmi hluboké a silné kořeny,“ dodal Valášek.

Reklama