Hlavní obsah

Fotbalisté Plzně odjeli na soustředění do Rakouska s 23 hráči

Plzeň

Fotbalisté Plzně ve středu vyrazili do Rakouska na herní soustředění před novou sezónou. Trenér Pavel Vrba zúžil kádr na 20 hráčů do pole a tři brankáře. K týmu už se připojili i všichni reprezentanti. Během osmidenního pobytu Viktorii čekají zápasy s Kluží, Salcburkem a Spartakem Moskva.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Hráči Plzně oslavují gól

Článek

"Všichni tři soupeři jsou hodně kvalitní a hrávají pravidelně evropské poháry. V těchto zápasech se rozhodne o složení mužstva pro první zápasy sezóny. Všichni hráči dostanou dostatek prostoru, aby ukázali, co v nich je," prohlásil trenér Vrba.

Do nominace na soustředění se nevešli mladíci Michal Růžička, Adam Beránek, Daniel Černý, Matěj Kyndl, Lukáš Libotovský či Michael Krmenčík. Místo nezůstalo ani na defenzivního univerzála Petra Trappa, který s největší pravděpodobností zamíří na hostování do Příbrami, kde by se měl od čtvrtka zapojit do přípravy.

"Kádr odjíždějící do Rakouska se již velmi blíží finální verzi, se kterou vstoupíme do nové sezóny. Možné změny samozřejmě nejde nikdy zcela vyloučit, nicméně minimálně směrem ven je to nyní za Viktorii uzavřená kapitola," řekl generální manažer klubu Adolf Šádek. "Mladí hráči, kteří se nevešli do nominace, se nyní budou připravovat s juniorkou. O jejich další formě uplatnění ve Viktorii budeme jednat po návratu celku z herního soustředění," dodal.

Reklama

Související témata: