Hlavní obsah

Dukla - Rostov 1:3Dukla nestačila na Rostov a prohrála i třetí přípravu na Kypru

Larnaka

Fotbalistům Dukly se v přípravě na Kypru dál nedaří. Pražský celek dnes podlehl Rostovu na Donu 1:3 a prohrál i třetí utkání v Larnace.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Rostov poslal do vedení ve 45. minutě Nikolič. Za Duklu odpověděl deset minut po přestávce prvním gólem na soustředění Pospěch, ale Kalašev za další čtyři minuty vrátil Rusům proměněnou penaltou vedení. To ještě v nastavení pojistil střídající Sinama Pongolle. Jen na lavičce vítězů zůstal český útočník Holenda.

"Ruská liga má určitě větší kvalitu než naše, ale já si myslím, že jsme prohráli zápas, který jsme měli jednoznačně vyhrát," uvedl na webu Dukly trenér Luboš Kozel, kterého mrzely především neproměněné šance.

Šestý tým první ligy podlehl na Kypru i Botevu Plovdiv (0:2) a Koroně Kielce (0:1). Herní kemp zakončí Dukla ve středu s dalším bulharským celkem Levski Sofia.

Dukla Praha - Rostov na Donu 1:3 (0:1)
Branky: 55. Pospěch - 45. Nikolič, 59. Kalašev z pen., 90.+3 Sinama Pongolle.
Sestava Dukly: Rada - Romera, Štetina (46. Božič), Vorel, Vrzal (82. Hanousek) - Borek (42. Ouedraogo), Kalouda (62. Malý, 82. Marek), Podrazký - Berger (62. Hašek), Pospěch, Engelmann (46. Svatonský). Trenér: Kozel.

Reklama