Hlavní obsah

FANTASY: První kolo Fantasy ligy odehrálo 31 000 týmů!

V pondělí se uzavřelo 17. kolo Gambrinus ligy a spolu s ním skončilo historicky první kolo úplné novinky Fantasy fotbalu. Do prvního kola se zapojilo přes 31 000 uživatelů. Nejlepším týmem se stali FC kluci, kteří získali 85 bodů!

Nejlepší tým 17.kola FANTASY ligy!

Článek
Fotogalerie

První tým Fantasy ligy ukázal perfektní výkonnost a pod taktovkou kapitána Pavla Horvátha, který potvrdil svou roli nepostradatelného designéra hry a svými přesnými pasy pomohl Markovi Bakošovi ke vstřelení dvou branek, FC Kluci získali v prvním kole neuvěřitelných 85 bodů! V záložní řadě se postavil vedle Horvátha překvapivě i Luboš Kalouda. Jeho nasazení bylo geniálním tahem trenéra, za necelých šest miliónů přinesl týmu devět bodů!  Naopak nasazení Jiřího Jarošíka se nevyplatilo, trenéra stál necelých jedenáct miliónů, ale nezískal ani jediný bod.

Obraně vévodili Zápotočný s Rajtoralem. Zkušení obránci zvládli nejen své defenzivní úkoly, ale navíc se zapsali do listiny střelců. Bezchybný výkon podal i brankář Daněk, který svými zákroky dodal týmu potřebné sebevědomí pro útočné výpady.

Hráč kola

Tomáš Zápotočný

Není o čem debatovat! Perfektní výkon, ozdobený gólovým zásahem! Vás, kteří jste Tomášovi věřili, nebylo mnoho, o to více může být vaše radost,  pokud jste sparťanského obránce v sestavě měli, na vaše konto za jeho výkon připlulo 14 bodů!

Příjemně překvapili

Marek Bakoš

Příchodem Stanislava Tecla se Markovi výrazně zvedla v plzeňském kádru konkurence. Po 11 minutách strávených na hřišti, kdy právě vystřídal svého konkurenta, dal Marek jasný signál – "Chci do základu!" Necháme jen na vás, jestli si Marek svým výkonem řekl o místo ve vaší sestavě. Pokud jste jej zařadili do sestavy už v 17. kole, odvděčil se vám devíti body.

Martin Doležal

Nikdo z hráčů Fantasy ligy nevsadil na tohoto olomouckého útočníka. Martin svou vyrovnávací brankou nastartoval Sigmu k vítěznému tažení a pomohl k vítězství Olomouce.

Václav Kadlec

Příchodem Davida Lafaty se i Václav Kadlec musí více a více bát o své místo v základní sestavě Sparty, pokud však bude i nadále podávat takové výkony jako proti Slovácku, bude muset David Lafata své místo ve sparťanském útoku Kadlecovi přenechat! Gratulujeme k super výkonu a zisku jedenácti bodů!

Zklamání kola

David Lafata

Po gólovém příspěvku na Stamford Bridge se od tohoto borce čekal i gólový příspěvek proti Slovácku.  Lafata se ale v zápase neprosadil a 26 % uživatelů, kteří mu věřili, přinesl pouhé 3 body za odehrání zápasu.

Vladimír Darida

Nejpopulárnější hráč Fantasy ligy! Proti Brnu sice nezklamal, nepřinesl svým trenérům žádné minusové body, ale na stranu druhou nepřinesl žádný razantnější plusový příspěvek, proto ho řadíme do zklamání kola. Vladimíre, promiň, ale jsme od tebe zvyklí na jiné výkony.

Nevydařené investice

Stanislav Tecl

Premiéra v Evropském poháru mu vyšla skvěle. Jeho premiéra v základní sestavě Plzně však ne. Za celý zápas se nedostal do vážné brankové příležitosti ani gólové asistenci, své fantasy trenéry tak potěšil jen třemi body za strávení 64 minut na hrací ploše.

Jan Trousil

Zkušený obránce Slovácka, který bezesporu patří k oporám týmu. V prvním zápase jarní části sezóny se ale na Letné spíše rozkoukával.  Nezabránil gólové kanonádě, kterou si Slovácko z Prahy odvezlo a navíc ještě dostal žlutou kartu. Všechny Fantasy týmy, ve kterých se Honza objevil, jsou lehčí nejen o téměř 13 miliónů, ale navíc ještě o dva body!

Nevyšlo vám 17. kolo nebo jste se ještě nezapojili do hry? Nevadí, začněte znovu v 18. kole! Máte opět 100 milónů, kupte si 11 hráčů a zvolte si kapitána, který získá 2x tolik bodů!

Reklama