Hlavní obsah

VIDEO: Ligová bitva pohledem legendárního maséra. S kamerou na hlavě přiblížil atmosféru

Jihlava

Kariéru spojil s hokejem. Jako masér národního týmu zažil třicet šampionátů, byl u šesti titulů mistra světa, osmkrát se zúčastnil olympijských her, teď však Pavel Křížek okusil zcela novou roli. Během utkání 28. kola fotbalové Gambrinus ligy mezi Jihlavou a Slováckem nasadil na hlavu kameru GoPro, aby divákům formou exkluzivních záběrů zprostředkoval celou atmosféru duelu.

Utkání 28. kola fotbalové Gambrinus ligy mezi Jihlavou a Slováckem pohledem maséra Pavla Křížka.Video: Ligová fotbalová asociace

 
Článek

Křížkovi nainstalovali kameru zhruba hodinu a půl před zápasem, přes krátkou výměnu s dalším masérem Petrem Šilhánem s ní absolvoval i celé středeční střetnutí, a nabídl tak příznivcům netradiční pohled na ligový souboj.

"Hráči byli tentokrát trošku stydlivější a upozornil jsem je, že nesmí mluvit sprostě. Jaké to bylo absolvovat přípravu i zápas s kamerou na hlavě? Jsem za to rád, jen ať lidé vidí, že vrcholový sport není legrace," usmíval se muž z jihlavské lavičky, kterému se přezdívá Štístko.

„Přenést fanouška do kabiny, přiblížit mu předzápasovou atmosféru. To jsou cíle, které jsme si dali a které se snažíme pomocí rubriky Gambrinus liga pohledem GoPro plnit. Video s jihlavským masérem Křížkem vtáhne příznivce české nejvyšší soutěže přímo do kabiny týmu, ale i na trávník a střídačku při samotné hře," řekl Daniel Hajný, ředitel komunikace Ligové fotbalové asociace.

Reklama

Související témata: