Hlavní obsah

FANTASY: Zelenka chce duel dohrát se ctí. Bodový zisk mu mají zajistit hráči Příbrami a Slavie

Jak už bylo několikrát zmiňováno, Luděk Zelenka vyšel z našeho duelu jako poražený. I tak se nevzdává a chce souboj dohrát se ctí. K bodům ve 29. kole mu mají pomoct hráči Příbrami a Slavie. Kapitánskou pásku svěřuje Michalu Hubníkovi.

Sestava Luďka Zelenky pro 29. kolo Gambrinus ligy

Článek

"Dobrý den všem trenérům a manažerům, poslední kolo mi opět nevyšlo, už je to takový stereotyp a fakt mě to nebaví. Smůla se mi lepí na paty, jak jinak si vysvětlit to, že i nejdražší hráči u mě v sestavě pravidelně selhávají. Poslední výsledek Davida Lafaty je toho důkazem. Hráč, který v 27. kole vstřelil hattrick, v tom minulém kole totálně vyhořel, a to jsem mu dal kapitánskou pásku. Nebýt jeho mínusového příspěvku, tak jsem kolegu Hrdličku porazil a nemohl by tradičně v každé větě narážet na mou fotbalovou fundovanost.

Michala už sice neporazím i tak se ale nevzdávám!

Takže možnost na vítězství s Michalem Hrdličkou už neexistuje, nicméně to neznamená, že to balím. Chci všem, a hlavně tomu mladýmu floutkovi, dokázat, že těch pár neúspěchů je z větší části náhoda a mám dál snahu bojovat o mety nejvyšší.

V předposledním kole jsem změnil rozestavení, přešel jsem na tři beky, protože obránci moc branek nedávají, a naopak do útoku stavím tři hráče, kde je šance na vstřelení gólu největší. Speciálně v tomto kole věřím hráčům Slavie, Příbrami a Jablonce. Příbram k záchraně potřebuje nutně vyhrát a podle toho taky bude zápas u Litavky vypadat. Do útoku stavím Wágnera, který je v poslední době ve formě. V záloze ho bude výrazně podporovat Tarczal a hlavně v brance věřím Hruškovi, který podává velmi vyrovnané výkony, téměř nedělá chyby.

Brno sice porazilo Spartu, ale bez Švanciho toho v Příbrami moc neukáže, vidím to na jasnou jedničku. Stejné to je i v případě Slavie, tři výhry pod Petroušem v řadě, je jasná ukázka formy, proto do obrany dávám opět Bortela a v útoku mám Škodu, který sice zatím není tím kanonýrem, kterého by sešívaní chtěli, ale v domácím zápase s Hradcem se mu bude dařit.

Zkušený Jablonec si s omlazenou Olomoucí poradí

Jablonec má sice silného protivníka z Olomouce, a navíc o nic už nehraje, ale podle mých zpráv tým z Hané jede do Jablonce s několika mladými hráči, kteří dostanou příležitost v ligovém zápase. Ne že by byl proto bez šance, ale na zkušený Jablonec to podle mého stačit nebude. Na hrot jsem proto poslal Hubníka, který se střelecky prosadil ve všech pěti posledních soutěžních zápasech a v neděli jistě naváže na tuhle úžasnou šňůru další gólový korálek. Dokonce dostal i kapitánskou pásku, takže ať to jde. Nejstabilnější formu v záloze má Vaněk a v obraně Beneš, i proto jsem tyto mladíky zařadil do své vyvolené sestavy.

Ze skoromistrovské Plzně jsem při souboji se Slovanem Liberec vzal jediného borce, beka Číšovského. Sice měl v Olomouci i se Slávií menší zaváhání, ale v domácím zápase bude aktivní při standardních situacích a snad dá gól. Záložní řadu jsem doplnil o Jarolíma z Boleslavi, který hraje stabilně velmi dobře a tentokrát věřím i Hušbauerovi, kterého jsem většinou ve své sestavě opomíjel, ale teď mi něco říká, že v Teplicích bude výraznou postavou zdecimovaného letenského týmu.

Jak už jsem psal v úvodu, nejde už o můj souboj s Michalem, to už je rozhodnuté. Jde o poměřování v rámci VIP ligy, konfrontace s kamarády fotbalisty a logicky je důležitý i celkový součet a s tím související umístění. Chci být do druhé tisícovky, tam se Michal jen těžko dostane!"

Potvrdí Michal Hubník střeleckou formu a trefí se i proto Olomouci?
ANO
27,9 %
NE
72,1 %
Celkem hlasovalo 1477 čtenářů.

Reklama

Související témata: