Hlavní obsah

Ve Slavii skončili testovaní hráči, o Bunjakuovi se bude jednat

Praha

Ve fotbalové Slavii skončili všichni hráči, které pražský klub v minulých dnech a týdnech testoval. Zatímco o dalším působení anglického záložníka s kosovsko-albánskými kořeny Albana Bunjakua se ještě bude jednat, nigerijský obránce Sergio Uyi se vrátil do Itálie a pravý bek Martin Sus do Vlašimi. Kontrakt nebude nabídnut ani záložníkovi Marku Jarolímovi.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ilustrační foto.

Článek

Ze všech zkoušených hráčů se nejlépe uvedl odchovanec Arsenalu Bunjaku, jenž gólem přispěl k sobotní remíze 1:1 v přípravě s druholigovým Unionem Berlín. V druhém poločase se představil i Uyi, ale svým výkonem nezaujal. "Na trénincích ani v přípravném zápase v Berlíně nás o svých kvalitách nepřesvědčil," uvedl na webu Slavie generální ředitel Jaromír Šeterle.

Bývalý slávistický záložník Jarolím s A-týmem trénoval od 25. srpna, ale sám se prý rozhodl do Německa neodjet. "Dohodli jsme se, že než se posuneme k dalším jednáním ohledně smlouvy, tak nastoupí do přípravného zápasu v Berlíně stejně jako ostatní hráči A-týmu i ti, které jsme testovali. To byl i požadavek sportovního vedení, o kterém byl hráč informován. Marek Jarolím se rozhodl, že do Berlína na zápas nepojede, takže tím celou věc považujeme za uzavřenou," vysvětlil Šeterle.

Reklama