Hlavní obsah

O osudu trenéra Slavie se rozhodne nejspíš v úterý

PRAHA

O osudu trenéra fotbalistů Slavie Josefa Csaplára se s největší pravděpodobností rozhodne v úterý. Před týdnem dalo představenstvo pražského klubu kouči ještě důvěru, zároveň ale uvedlo, že jakákoli další bodová ztráta může toto rozhodnutí změnit. Slavia pak v sobotu podlehla v dalším ligovém kole Slovácku 0:2 a očekává se, že Csaplár ve své funkci skončí.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Nad Josefem Csaplárem se ve Slavii povážlivě kýve trenérská židle.

Článek

"V první polovině týdne se představenstvo sejde a opětovně se nepříznivou situací bude zabývat," řekl ČTK tiskový mluvčí klubu Alexander Kliment. Předseda představenstva Slavie Matthew Collecott opět nebude jednání přítomen osobně, ale zúčastní se ho prostřednictvím telefonu. Jednat se podle informací ČTK bude pravděpodobně v úterý.

Kdo povede fotbalisty Slavie?
Hlasujte v anketě na konci článku!

V zákulisí se spekuluje o tom, že by se Csaplárovým nástupcem mohl stát Karel Jarolím. Trenér, který v prosinci skončil na lavičce Slovácka, však zatím nepotvrdil, že ho Slavia oslovila. Jednou z dalších možností je údajně převzetí mužstva současným manažerem klubu Josefem Jinochem, který splňuje podmínku první trenérské třídy.

Slavia z pěti jarních zápasů dokázala porazit jen Olomouc. Doma pak remizovala s Mladou Boleslaví i s Jabloncem a prohrála v Uherském Hradišti a v Drnovicích. O Csaplárově odvolání se začalo intenzivně spekulovat před týdnem, když Slavia v dohrávce 21. kola neudržela proti Jablonci vedení a nakonec remizovala 1:1.

Pozice trenéra, jenž trénuje Slavii od prosince roku 2003, byla ohrožena už na podzim. V 12. kole však Csaplára ve funkci zachránila výhra v Českých Budějovicích.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články