Hlavní obsah

Nuda v Blšanech skončila bez branek

BLŠANY

Nezáživný nedělní zápas v Blšanech skončil bezbrankovou remízou, což se více líbilo hostím. "S bodem jsem spokojen, protože jsme potřebovali přerušit sérii čtyř soutěžních porážek v řadě. A díky bojovnosti se nám to povedlo," konstatoval jablonecký kouč Petr Rada.

Článek

Neuvěřitelně slabý a nudný fotbal s řadou nepřesností a chyb nabídl první poločas, během něhož si ani jeden z celků nedokázal vypracovat souvislejší akci. Hra se odbývala většinou ve středu pole a brankáři byli zcela bez práce. Až ve 40. min. předvedli Jablonečtí náznak šance, ale Hrotek hlavičkoval mimo. A poté Polodnův pokus zlikvidoval Špit a Veleba mířil z trestného kopu nad břevno.

Po pauze domácí přeskupili sestavu a tlačili se více na soupeřovu polovinu. Hlavičku střídajícího Střihavky v 63. min. hosté se štěstím odvrátili na roh. O chvíli později se na opačné straně prokličkoval až před Chvalovského Šenkeřík a vystřelil o pár centimetrů vedle branky.

V 82. min. byl sám před Špitem Devátý, jenže se po Střihavkově přihrávce netrefil do míče. "Nebyl to z naší strany dobrý zápas, výsledek je další ztrátou," povzdechl si blšanský trenér Michal Bílek, jehož svěřenci nevyhráli v lize už poosmé po sobě.

Blšany - Jablonec 0:0
Rozhodčí: Kovařík - Filípek, Kafka. ŽK: J. Bílek, Sýkora - Hušek, Hrotek. Diváci: 1935.
Sestavy:
Blšany: Chvalovský - Vorel, Horáček, Šourek, Zachariáš (46. Střihavka) - Šelicha, J. Bílek, Devátý, Pleško (84. Schulmeister) - Polodna, Veleba (55. Sýkora). Trenér: M. Bílek.
Jablonec: Špit - Laštovka, Dosoudil, Hrotek, Loučka - Michálek (90. Jindříšek), Klapka, Hušek, Weber - Šenkeřík (86. Kordula), Smíšek. Trenér: Rada.

Reklama

Související témata: