Hlavní obsah

Lukáš Jarolím už ve Slavii podepsal smlouvu

PRAHA

Očekávaný přestup fotbalisty Lukáše Jarolíma ze Slovácka do pražské Slavie se stal skutečností. Osmadvacetiletý záložník v pondělí večer podepsal v novém působišti dvouletou smlouvu. Ve Slavii se tak znovu setká se svým otcem, trenérem Karlem Jarolímem, pod kterým hrál na podzim i v Uherském Hradišti.

Foto: PRÁVO

Lukáš Jarolím.

Článek

Slavia tak získala důležitou posilu do zálohy, ze které s největší pravděpodobností vypadne špílmachr Václav Koloušek. Ten se totiž s klubem rozkmotřil po veřejně deklarovaných pochybnostech trenéra Jarolíma o jeho zdravotním stavu a je na odchodu.

Lukáš Jarolím je odchovanec Slavie, ale ve svých začátcích se do prvního týmu neprobojoval. Hostoval v Českých Budějovicích, poté působil v Příbrami, kde naplno rozvinul svůj talent. Má za sebou i dvě zahraniční angažmá - v lednu 2003 přestoupil do francouzského Sedanu, rok na to odešel do německého Fürthu. Do české ligy se vrátil v létě 2004 a posílil celek Slovácka, kde mu letos vypršela smlouva.

V pondělí se Jarolím mladší rozloučil s bývalými spoluhráči a vedením Synotu a večer už v Praze podepisoval smlouvu se Slavií. Dnes dopoledne se u červenobílých bude hlásit na prvním tréninku.

Reklama

Související témata: