Hlavní obsah

Novotný a Siegl se těší na Letnou, za Spartu nastoupí Došek

PRAHA

Prestižní zápas čeká nováčka první fotbalové ligy z Mostu, který se ve druhém kole představí na hřišti mistrovské Sparty. Televizní utkání od 14:25 bude mít navíc pikantní příchuť pro opory Mostu Jiřího Novotného a Horsta Siegla, někdejší legendy letenského klubu. Sparta se zase chystá poprvé prověřit schopnosti nově získané posily z Liberce, útočníka Libora Doška.

Článek

"Ti dva táhnou Most a pořád to jsou výborní fotbalisté. Zápas bude mít nejen pro ně zvláštní nádech. Pro nás je to zápas, v němž chceme pochopitelně uspět. Co se týká sestavy a Libora Doška, bude k utkání připraven. Je to útočník, kterého jsme potřebovali. Zatím s námi nemá téměř nic odtrénováno, je třeba ho do mužstva zapracovat," řekl Právu kouč Sparty Jaroslav Hřebík.

"Samozřejmě se těším, protože od svého odchodu budu na Letné hrát poprvé jako host. Věřím, že mne fanoušci přijmou, vždyť jsem se Spartou získal čtrnáct titulů. Pro Most to bude historický okamžik, zahrát si ligu poprvé na Letné. Věřím, že přijede hodně fanoušků. Nemáme co ztratit, chceme Spartu potrápit," řekl Jiří Novotný.

"Pro mne to nebude první zápas proti Spartě, ale nikdy jsem nad ní nevyhrál. Tím nechci tvrdit, že se to povede v sobotu. Určitě se ale budeme chtít ukázat v co nejlepším světle. Vyšel nám úvodu ligy proti Teplicím a kvalitní výkon chceme předvést i na Letné, kam se osobně vracím vždycky velice rád," dodal Horst Siegl.

Program 2. kola fotbalové Gambrinus ligy, sobota:
14:25SPARTA PRAHA - MOST
18:00BANÍK OSTRAVA - ZLÍN
Do Baníku přišel Čoupek ze Slovácka, ale hrát ještě nemůže. V dresu hostí má trest Vidlička, Lasota, Žemlík a Baránek jsou zraněni.
20:00SLOVÁCKO - MLADÁ BOLESLAV
K marodům domácích přibyl Polách, sestavu má ale posílit Lička. Na marodce Boleslavi jsou Palát a Sedláček. Tým chce napravit špatný start.

Reklama