Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Tři dvougóloví střelci a neprůstřelný Bičík

Praha

Nasázet dva góly za zápas se stává trendem. Před reprezentační přestávkou se v domácí soutěži našli hned čtyři takoví střelci, o víkendu tři, což se v nominaci do ideální jedenáctky 10. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz muselo projevit. Zahanbit se ovšem nenechali ani brankáři, třeba sparťan Bičík předvedl v Příbrami parádní zákroky.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 10. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Letenští si udrželi první příčku, bez zázračných zákroků svého gólmana Bičíka v prvním poločase by ovšem v Příbrami nejspíš pohořeli. Až když favorit přežil tutovky Středočechů, mohl po přestávce sám udeřit a znovu blahořečit také dvougólového střelce Fataie.

Plzeň se drží na vítězné vlně, přestože také ona měla se Zlínem spoustu starostí. V obraně zdatně zaskočil záložník Kovařík, ve středové řadě byl nebezpečný Kopic. Nováčkovi tak nakonec ani dvě trefy Železníka nestačily.

V duelu Jablonce se Slavií gól nepadl, obrany kralovaly. Na domácí straně vynikal Pernica, u sešívaných Deli. Zápas s Libercem pak vyšel olomouckému Radakovičovi.

Slovácko s Baníkem doma prohrávalo, Diviš mu ovšem dvěma góly zařídil vítězný obrat. Dukla se v remízovém duelu s Mladou Boleslaví mohla spolehnout na Čajiče. Klokani pak jako jediní ještě nevyhráli, proti Brnu jim udělal radost aspoň benjamínek Hubínek - ve svém pátém ligovém zápase si připsal první gól, díky němuž Bohemka brala aspoň bod.

Sestava 10. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Bičík (Sparta) - Pernica (Jablonec), Deli (Slavia), Radakovič (Olomouc), Kovařík (Plzeň) - Diviš (Slovácko), Hubínek (Bohemians), Čajič (Dukla), Kopic (Plzeň) - Fatai (Sparta), Železník (Zlín).

Reklama