Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Smělý zakončovatel Krmenčík rychle dohonil další dvougólové střelce

Praha

Dát dva góly Spartě, o tom nejeden útočník marně sní celou kariéru. Plzeňský žolík Krmenčík to stihl hned za pár minut, jež mu byly v závěru šlágru na Letné vyměřeny. Nemůže pochopitelně chybět v ideální sestavě 26. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz, v níž ho doplňují další tři viktoriáni. Po triumfu na Spartě už mají titul na 99 procent jistý...

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 26. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Sparta v bitvě o naději útočila, ale nakonec byla citelně bita. Jako by všechny její centry jako magnetem stahoval Hubník, ve vápně ho vydatně podporoval také Hejda. Plzeňskou penaltovou mizérii v pravý čas vyléčil Vaněk, jemuž zápas vyšel i celkově. A smělý zakončovatel Krmenčík si dvěma dloubnutými góly přes brankáře Bičíka výrazně řekl o další pozornost. Smutnou Spartu v jedenáctce zastupuje jen Konaté, který předvedl spoustu vydařených individuálních akcí.

Další dva dvougóloví střelci se o víkendu z výhry neradovali. Slávista Milan Škoda se po zranění vrátil ve velkém stylu, jenže teplický kapitán Vachoušek dovedl svůj tým až do infarktové koncovky, v níž brankář Grigar lapil Hušbauerovu penaltu. Néstor z Dukly pak dvakrát vyrovnával a jeho tým odvezl ze Zlína aspoň bod.

Mladá Boleslav hladce porazila zachraňující se Olomouc. Skóre otevřel stoper Čmovš, u většiny podstatných momentů byl Přikryl.

Sestava 26. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Grigar (Teplice) - Hubník (Plzeň), Čmovš (Mladá Boleslav), Hejda (Plzeň), Konaté (Sparta) - Přikryl (Mladá Boleslav), Vaněk (Plzeň), Vachoušek (Teplice) - Krmenčík (Plzeň), Milan Škoda (Plzeň), Néstor (Dukla).

Reklama