Hlavní obsah

Liberec kvůli karanténě dál netrénuje, proti Soluni hrát chce

Liberec
Aktualizováno

Ani během pondělí se nesejdou fotbalisté Liberce na společný trénink. I nadále trvá karanténa, kterou způsobilo infekční virové onemocnění většího počtu hráčů. Již ve čtvrtek má přitom Slovan nastoupit v Evropské lize proti PAOK Soluň. Vedení klubu věří, že do té doby se kádr dá do pořádku natolik, aby mohl zápas odehrát.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Liberecký brankář Martin Dúbravka.

Článek

Sobotní ligový duel v Karviné byl odložen, přesun v programu Evropské ligy by byl samozřejmě mnohem složitější. Situace Slovanu je každopádně svízelná, vždyť právě domácí utkání se Soluní může být v bitvě o postup ze skupiny klíčové.

"Stav se zlepšuje, nicméně karanténa zatím trvá. V úterý ráno se budou dělat kontrolní vyšetření u postižených hráčů a věříme, ze bude hygienikem povoleno trénovat," řekl pro klubový web sportovní ředitel Jan Nezmar. "Věříme, že čtvrteční utkání budeme schopni odehrát, byť je evidentní, že tým nebude v optimálním stavu," avizuje Nezmar.

Vstupenky na utkání Evropské ligy jsou i nadále v prodeji. Zrušena byla pouze plánovaná fanzóna, jejíž součástí měla být autogramiáda celého týmu.

Reklama

Související témata: