Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Plzeň měla proti Spartě tři trumfy, Liberec vzkřísila prima dvojka

Praha

Vzájemné souboje dvou nejúspěšnějších týmů posledních sezón píší zcela jednostrannou sérii. Plzeň porazila Spartu již popáté v řadě a Letenským se nečekaně brzy rozplývají naděje na mistrovský titul. Naopak Viktoria drží krok s vedoucí Mladou Boleslaví a má tři zástupce v ideální sestavě 11. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 11. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Vyrovnaný zápas, v němž ovšem Plzeň našla mnohem více trumfů. Sparta měla tři solidní šance - a všechny je pochytal brankář Kozáčik. Obranu po čtvrteční pohárové porážce s Rumuny zase zpevnil Hubník. Kapitán šel do bitvy nedoléčený, přesto stačil navrch ještě nahrát na vítězný gól. O něj se postaral útočník Krmenčík, který se tak po dvou jarních trefách stal definitivně specialistou na Spartu.

Slavia doma proti Slovácku nezářila, jediný Zmrhalův gól jí ovšem stačil, aby natáhla vítěznou sérii na šest utkání. Brno zabodovalo v Mladé Boleslavi, remízu mu trefil podzimní střelec Michal Škoda. Teplice se vytáhly v Karviné, kde se dařilo obránci Lüftnerovi i útočníku Vaněčkovi.

Liberec dlouho nemohl vyzrát na hradecké Votroky, pak si však vzala slovo prima dvojka. Střídající žolík Ševčík dvakrát nahrával a Bartl jeho nabídky v obou případech zužitkoval. Jablonec pak po výhře v Příbrami dodal do sestavy útočníka Doležala a Bohemians po remíze ve Zlíně zase obránce Havla.

Sestava 11. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Kozáčik (Plzeň) - Lüftner (Teplice), Hubník (Plzeň), Havel (Bohemians) - Bartl (Liberec), Škoda (Brno), Ševčík (Liberec), Zmrhal (Slavia) - Doležal (Jablonec), Krmenčík (Plzeň), Vaněček (Teplice).

Reklama