Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Dvougóloví střelci promluvili do bitvy o titul i záchranu

Praha

Hned tři hráči vstřelili ve víkendových zápasech po dvou gólech, jen na opačných pólech. Zatímco první z nich udržel obhájci naději na titul, zbylí dva pro změnu zaúřadovali v bitvě o záchranu. Trojlístek Krmenčík, Pázler, Ikaunieks samozřejmě nechybí v ideální sestavě 28. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 28. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Dva góly vstřelil, ale nadšený nebyl. Plzeňský útočník Krmenčík zachránil Viktorii ve ztraceném duelu s Mladou Boleslaví jen bod, ale kdo ví, třeba bude nakonec zlatý... Středočechům nakonec ani Jánošova trefa na 3:0 k výhře nestačila. Slávisté dopadli stejně jako Plzeň. Jen remizovali s Duklou, jejíž gólman Rada měl svůj den.

Zachraňující se Jihlavu nasměroval k výhře ve Zlíně kanonýr Ikaunieks, Hradec Králové proti Slovácku zase vytěžil tři body za dvě Pázlerovy trefy. Po výhře v Příbrami má klid Brno, které se mohlo spolehnout na kapitána Zavadila a produktivního Lutonského.

Sparta odvezla z Karviné jen bod, trefa obránce Michala Kadlece vítězná nebyla. Mužem zápasu byl domácí Panák. Teplice zdolaly i klokany a díky vítězné brance obránce Jeřábka dál hrají o poháry. Liberecký Breite patřil k hrdinům derby s Jabloncem, ale jeho gól stačil jen na bod.

Sestava 28. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Rada (Dukla) - Jeřábek (Teplice), M. Kadlec (Sparta), Lutonský (Brno) - Panák (Karviná), Zavadil (Brno), Breite (Liberec), Jánoš (Mladá Boleslav) - Pázler (Hradec Králové), Krmenčík (Plzeň), Ikaunieks (Jihlava).

Reklama