Hlavní obsah

Zeštíhlující řez se nekoná. Kadlec, Frýdek i Karavajev ve Spartě zůstávají

Praha
Aktualizováno

Čekalo se, že během posledního srpnového dne mohou změnit dres. Zeštíhlující řez se však na Letné zatím nekoná Trojice fotbalistů, o jejichž budoucnosti se v minulých dnech intenzívně spekulovalo, zůstává ve Spartě. Václav Kadlec, Martin Frýdek i Vjačeslav Karavajev budou i nadále oblékat rudý dres. Klub oznámil informaci na svém webu. Naopak na hostování do Zlína odchází Vukadin Vukadinovič.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Vjačeslav Karavajev a Václav Kadlec po derby se Slavií.

Článek

Zdálo se, že hráči se sparťanskou DNA budou muset zahraničním posilám zcela vyklidit pole. Tak jako Lukáš Vácha, s nímž už italský kouč Andrea Stramaccioni nepočítá.

Trojlístek fotbalistů, o nichž se v posledních dnech nejvíc mluvilo, ovšem nakonec zůstává.

"Klub evidoval nabídky na Václava Kadlece ze zahraničí, ale výsledkem jednání všech stran je jeho setrvání v klubu," avizuje Sparta na adresu hráče, o něhož byl zájem v Nizozemsku.

„Tento měsíc a především tento týden se toho napsalo hodně... Jsem rád, že můžu říct "ZŮSTÁVÁM"!!! Nechtěl jsem Spartu opustit a nehodlám to udělat ani v následujících dnech! Nebylo to jednoduché, událo se hodně věcí, nad které je třeba se povznést a hodit je za hlavu... Budu bojovat, aby se Sparta dostala zpět tam, kam patří!" napsal Kadlec k fotografii na svůj instagramový účet.

Na Letné zůstává i ruský reprezentant Vjačeslav Karavajev, který už byl jednou nohou v Lokomotivu Moskva a zajímaly se o něj další ruské kluby.

Ve Spartě pokračuje také Martin Frýdek, který po ruzmluvě s italským trenérem neodjel k poslednímu ligovému zápasu v Brně.

Potvrdil se tedy jen odchod Vukadina Vukadinoviče, který se vrací zpátky do Zlína na roční hostování bez opce. Letní přípravu začal velmi slibně, brzy se však zranil a v nabitém kádru by těžko hledal místo v sestavě.

Reklama