Hlavní obsah

VIDEO: Bolehlav v garáži či Boleslav v baráži? Další vtípek ústeckých hokejistů

PRAHA

Hokejisté Ústí nad Labem by mohli právem trpět kocovinou z famózní jízdy první hokejovou ligou, v druhé nejvyšší soutěži ovládli základní část soutěže a jako nůž máslem projeli i celým play-off, ve finále dokonce jednoznačně smetli ambiciózní Chomutov. Tím to ale pro Severočechy nekončí a chtějí uspět i v baráži proti Mladé Boleslavi, což dokazuje i jejich další humorné video.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Fanoušci ústeckých hokejistů s pohárem pro vítěze 1. ligy

Článek

Hokejové Ústí nad Labem pojalo letošní sezónu vskutku s nadsázkou a notnou dávkou humoru. O vtipné a designově velmi zdařilé stylizaci ústeckých Lvů do vojenské jednotky, která začala zápasy play-off svou válku do pod heslem "Lions at War" jsme už psali. Stejně jako o všem okolo, co tuto kampaň provází.

Po vítězství ve finále první ligy nad sebevědomými piráty z Chomutova ovšem boj nekončí a ústečtí natočili před baráží o extraligu vtipné video o svém soupeři z Mladé Boleslavi. V něm si pro změnu trochu pohráli se slovíčky. Místo "Boleslavi v baráži" tak diváci zpočátku sledují scénku "Bolehlav v garáži", kdy dva členové ústecké "armády" vyspávají v garáži kocovinu z triumfu v první lize.

První dějství baráže hokejisté Ústí nad Labem zvládli, když včera vyhráli v Mladé Boleslavi 4:0. Ovšem řečeno mluvou ústecké armády "první bitvu u Young Headache" (rozuměj v Mladé Boleslavi) Lví armáda vyhrála, ale ještě nikoli válku.

Reklama