Hlavní obsah

Hořava rozhodl o ligovém vítězství hokejistů Čerepovce

MOSKVA

Český hokejista Miloslav Hořava vstřelil v nedělním utkání 11. kola ruské ligy s Nižněkamskem vítězný gól Čerepovce. Na rozhodující trefu na 3:2 na konci druhé třetiny nahrál reprezentačnímu útočníkovi jeho krajan Josef Straka. V sestavě Čerepovce nastoupili i čeští obránci Petr Čáslava a Josef Hrabal.

Článek

Brankář Dušan Salfický se v brance Nižného Novgorodu radoval z vítězství 6:1 na ledě posledního Chabarovsku, na jehož jediný gól nahrál Jan Platil. Pavel Rosa přihrál na jednu z branek Omsku při výhře nad Ufou, Zbyněk Irgl nechyběl v sestavě Jaroslavle ve vítězném utkání s Kazaní.

Rusko - 11. kolo:
Chabarovsk - Nižnyj Novgorod 1:6 (za domácí Platil 0+1), Čerepovec - Nižněkamsk 3:2 (za domácí Hořava 1+0, Straka 0+1), Jaroslavl - Kazaň 4:3, Novokuzněck - Čeljabinsk 4:5 v prodl., Novosibirsk - Magnitogorsk 2:0, Omsk - Ufa 2:1 po sam. nájezdech (za domácí Rosa 0+1), Spartak Moskva - Togliatti 3:2.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články