Hlavní obsah

Martinec s Ančičkou se v dresu Mannheimu radovali z výhry

BERLÍN/PRAHA

Mistři německé hokejové ligy z Mannheimu se pomalu dostávají do tempa, neboť v úterní předehrávce 37. kola vybojovali už třetí vítězství z posledních čtyř zápasů. V Hannoveru měli pevnější nervy při samostatných nájezdech a polepšili si v tabulce na osmé místo.

Článek

Obě úterní utkání přitom dospěla až do prodloužení. Zatímco v Hannoveru hosté rozhodli až po samostatných nájezdech. Domácí Hamburk inkasoval od Iserlohnu rozhodující gól v nastaveném čase.

Obhájci titulu Adler Mannheim, jejichž dres oblékají rovněž čeští hokejisté Tomáš Martinec s Martinem Ančičkou, prokázali pevné nervy, když dovedli zápas v Hannoveru do prodloužení a v samostatných nájezdech byli šatastnější. Na vedoucí branku domácích odpověděli Orli až v 19. minutě závěrečného dějství. Rozhodující nájezd vsítil Ullmann.

Ve druhém zápase viděli diváci rovněž vyrovnanou partii. Vítězný gól zařídil ve třetí minutě prodloužení Jimmy Roy. "Pro oba týmy to bylo těžké utkání, jsem šťastný, že jsme zde zvítězili," neskrýval radost trenér Roosters. S porážkou pochopitelně nebyl spokojený kouč Hamburku: "Moji hráči nehráli jako mužstvo a byli příliš egoističtí," řekl pro oficiální stránky klubu.

Úterní výsledky německé hokejové ligy:
Hamburk Freezers - Iserlohn Roosters 3:4 v prodl.
Branky: 16. Smyth, 38. Manning, 43. Leask - 18. Wren, 22. Wolf, 37. Martens, 63. Roy. Diváci: 5 722.
Hannover Scorpions- Adler Mannheim 1:2 po sam. nájezdech.
Branky: 4. Herperger - 59. Trepanier, rozh. nájezd Ullmann. Diváci: 4 155.

Reklama

Související témata: