Hlavní obsah

Čeští hokejisté ve slovenské extralize vstřelili osm gólů

BRATISLAVA

Čeští hokejisté v pátek ve 42. kole slovenské extraligy vstřelili osm gólů. Jako tradičně se nejvíce dařilo početné české kolonii v Martinu, zahanbit se však nenechali ani jejich krajané v Liptovském Mikuláši.

Článek

Martin vyhrál 5:3 v Nitře i díky gólům Lukáše Havla a Davida Appela, jejich spoluhráč Lukáš Říha přidal tři asistence. Prohru neodvrátil autor jednoho nitranského gólu Albín Podstavek.

Robin Kovář a Martin Tomášek se podíleli na vysoké výhře čtvrtého Liptovského Mikuláše nad Žilinou, třetí Zvolen porazil 3:1 Poprad i díky Martinu Štrbovi a Janu Dlouhému.

Obránce Skalice Jan Hranáč zaznamenal v minulém utkání čtyři asistence, dnes se jednou prosadil gólově a jeho tým deklasoval 6:2 Banskou Bystrici.

Slovenská hokejová liga - 42. kolo:
Kežmarok - Košice 2:3, Liptovský Mikuláš - Žilina 6:1 (Kovář 1+1, Tomášek 1+0, Heš 0+1 - Javín 0+1), Nitra - Martin 3:5 (Podstavek 1+2, Výborný 0+1 - Havel 1+1, Appel 1+0, Říha 0+3), Skalica - Banská Bystrica 6:2 (za domácí Hranáč 1+0), Zvolen - Poprad 3:1 (Štrba 1+1, Dlouhý 1+0 - Malinský 0+1), Trenčín - Slovan Bratislava 3:4 v prodl.

Reklama

Související témata: