Hlavní obsah

Dohodnuto. Bednář bude hrát v Davosu. Ve čtvrtek podepíše smlouvu

PRAHA

Hokejista Jaroslav Bednář bude hrát ve Švýcarsku. Ve čtvrtek podepíše roční kontrakt s Davosem. Po týdnech spekulací a zaručených zpráv je tady ta jediná správná. Třiatřicetiletý útočník se dohodl na pokračování své kariéry 25. srpna.

Foto: René Volfík, ČTK

Jaroslav Bednář si bude připravovat hole ve švýcarském Davosu.

Článek

„V úterý jsme se dohodli a dnes jsme ladili už jen maličkosti. Jarda bude hrát za Davos v nadcházející sezóně,“ řekl sport.cz hokejový agent Michal Sivek ze společnosti Eurohockey Services. Potvrdila se tak jen slova, která řekl už v pondělí. „Byla by to skvělá štace.“ Teď se stane realitou.

Bednář se ve čtvrtek ukáže na otočku v Praze a zamíří zpět do Davosu. Původně mělo být jasno už v úterý, ale díky charitativní akci klubu, se definitivní ano posunulo. „Žádné komplikace nebyly, vše proběhlo bez problémů,“ dodal Sivek.

Rusko, Švédsko, HC Lev, Pardubice, Chomutov, Karlovy Vary. Tam všude měl pražský rodák hrát. Také trénoval v Mladé Boleslavi, ale nic jistého nebylo. Bednář se všemu jen smál. Byl v klidu. „Během deseti dnů jsem měl podepsat třem klubům. U piva jsme se tomu zasmáli,“ bavil se před dvěma týdny.

I přes pozdní termín si nedělal vrásky. Čeká rodinu, takže tomu podřizoval i své angažmá. Dočkal se. Míří do mužstva třicetinásobného mistra švýcarské ligy, kde se potká s Josefem Marhou, Petrem Tatíčkem a Petrem Sýkorou.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.