Hlavní obsah

Sázka se vyplatila. Deset výher a do klubové pokladny připluje 50 000 eur

PRAHA

I takto se dají získat peníze na sport. Cesta možná následování. Nevšední sázka se opravdu vyplatila a slovenský hokejový klub HK Poprad přihodí do své pokladny 50 tisíc eur, což je v přepočtu 1 235 000 korun českých. Přitom stačilo jediné. Realitou se muselo stát deset domácích výher v řadě. Stalo se. Nyní stačí vyplnit jen správné číslo účtu.

Foto: Ivan Vilček, Právo

V této hale se diváci dočkali deseti výher v řadě.

Článek

Ruce si podali Tibor Turan, výkonný ředitel klubu, a podnikatel Jan Telensky. „Za každé vyhrané utkání musím dát 5000 eur,“ cituje slova poraženého hokej.sk.

Kamzíci naposledy prohráli 19. září a nyní jsou na třetím místě v tabulce slovenské nejvyšší soutěže. Desátá jubilejní výhra se stala skutečností 19. listopadu. Ale bylo to jen tak tak. Radost se dostavila až po prodloužení.

Podle Turana došlo k této netradiční dohodě ještě před začátkem sezóny. A to z důvodu přilákání více fanoušků na stadión.

„To se nám podařilo i díky kvalitní hře. Jsme rádi, že pan Telensky se k tomu takto postavil a klub odmění za deset domácích výher,“ pověděl Turan.

No...kdo by nepřivítal takovou částku, že...

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články