Hlavní obsah

Skrbek rozhodl o vítězství Luley v prodloužení

PRAHA

Hokejisté Luley vyhráli v dohrávce třetího kola švédské ligy na ledě týmu HV 71 především díky krajanům českého trenéra Slavomíra Lenera 5:4. Zápas v Jönköpingu dovedl do prodloužení dvěma góly Martin Chabada, jenž se tak s šesti trefami v sezóně dotáhl na Pavla Brendla v čele tabulky kanonýrů. Bývalý sparťanský kapitán pak ve 44. sekundě nastavení přihrál na vítěznou branku obránci Pavlu Skrbkovi.

Foto: www.kuriren.nu

Pavel Skrbek v dresu Luley.

Článek

Ani dnes z krize nevybředli hráči Malmö a nerozšířili dosud chudý zisk jednoho bodu. Tým s Davidem Moravcem a Radkem Dudou v sestavě podlehl 1:4 Linköpingu, v jehož brance si připsal 20 úspěšných zákroků Roman Čechmánek.

Švédská Elitserien:
3. kolo:
HV 71 - Lulea 4:5 v prodl. (za hosty Chabada 2+1, Skrbek 1+0), Timra - Brynäs 3:1.
8. kolo:
Linköping - Malmö 4:1.
15. kolo:
Skelleftea - Frölunda 4:6.

Hokejisté Petrohradu remizovali v dnešním utkání desátého kola ruské superligy s Dynamem Moskva 1:1. Český brankář domácího týmu Martin Prusek dostal gól v osmé minutě a jeho spoluhráči pak dlouho usilovali o vyrovnání. Prosadil se až útočník But, který skóroval 99 sekund před koncem třetí třetiny v přesilové hře. Stejným výsledkem skončil i zápas mezi Čerepovcem a Podolskem.

Ruská superliga - 10. kolo:
Čerepovec - MVD Podolsk 1:1 po prodl., Petrohrad - Dynamo Moskva 1:1 po prodl.

Hokejisté Eisbären Berlín jsou v nové sezóně, v níž obhajují titul, v těžké krizi. Tým z německé metropole dnes podlehl 4:5 na ledě Hamburku a inkasoval pátou porážku za sebou. Freezers se dostali na druhé místo tabulky DEL.

Německá DEL - 8. kolo:
Hamburk - Eisbären Berlín 5:4.

Reklama

Související témata: