Hlavní obsah

ON-LINE: 49. kolo hokejové O2 extraligy

PRAHA

Dny odpočinku před závěrečnou tuhou bitvou o play-off skončily, hokejisté Znojma a Vítkovic si to rozdají o poslední postupové místo do předkola vyřazovací části. Oba týmy mají stejný bodový zisk, jen vítěz ale bude mít po středečním utkání postupovou situaci ve svých rukou.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Hokejisté Znojma

Článek

"Ale budeme hrát stejně jako celou sezónu, klíčem bude zabezpečená obrana," hlásí podle ČTK znojemský kouč Miloslav Hořava. Zranění ramene jeho útočníka Erata se ukázalo být komplikovanějším, než se původně zdálo, ale i jeho vítkovický protějšek musí řešit jeden zdravotní problém.

Přestože se čtveřice reprezentantů z Vítkovic ukázala na turnaji ve Švédsku ve vynikající formě a gólman Pinc se vrátil s cenou pro nejlepšího brankáře, má před dnešní bitvou kouč Miroslav Fryčer na čele vrásky. Možná nebude moci hrát jeden z jeho klíčových útočníků. "Hubáček se vrátil ze Švédska nemocen, nad jeho startem visí otazník. Mimo hru je dlouhodobě také Šimíček," konstatuje Fryčer.

Ostravané si spočítali, že sedm bodů v posledních čtyřech kolech by jim teoreticky na účast ve vyřazovacích bojích mohlo stačit, ve Znojmě by ale potřebovali neprohrát.

"Výsledek asi hodně napoví o možnostech obou celků, ale definitivně ještě nic nerozhodne. Rádi bychom se vyvarovali zbytečných chyb, chce to odpovědný výkon. Nějaký bodík by byl dobrý," přeje si trenér vítkovických hokejistů.

49. kolo hokejové O2 extraligy:
17:00Vsetín - Kladnoon-line
17:00Třinec - Plzeňon-line
17:30Č. Budějovice - Pardubiceon-line
17:30Znojmo - Vítkoviceon-line
18:00K. Vary - Spartaon-line
18:30Liberec - Zlínon-line
19:00Slavia - Litvínovon-line

Reklama