Hlavní obsah

Hokejista Langhammer se upsal na další dva roky Spartě

PRAHA

Hokejista pražské Sparty Jakub Langhammer se v pondělí dohodl s vedením klubu na dvouletém prodloužení stávající smlouvy, která vyprší na konci probíhajícího ročníku. Třiadvacetiletý útočník se v poslední době zařadil mezi opory obhájce mistrovského titulu a svými výkony si nedávno vysloužil i reprezentační pozvánku.

Článek

"Nějaká oťukávání probíhala již od konce minulé sezóny, ale intenzivně jsme začali jednat před několika dny. Dohodli jsme se prakticky za pět minut, protože mým cílem je hrát i nadále za Spartu," uvedl Langhammer pro oficiální webové stránky Sparty.

Pražský rodák nechyběl ani u posledních dvou titulů Pražanů. "Jakub má za sebou jako sparťanský odchovanec první dvě sezóny v A týmu. Slibujeme si od něj, že chytí příležitost za pačesy, vezme na sebe větší díl odpovědnosti, a bude se posouvat nahoru jak v sestavě, tak i v důležitosti pro tým," uvedl na hráčovu adresu generální manažer Petr Bříza.

Langhammer odehrál v minulé sezóně za Spartu včetně play-off celkem 65 utkání, ve kterých zaznamenal 19 bodů za 11 branek a osm přihrávek. V tomto ročníku ve 14 duelech dvakrát skóroval.

Reklama

Související témata: