Hlavní obsah

SOUTĚŽ: Vyhrajte knihu o historii hokejové Sparty

PRAHA

Redakce Sport.cz ve spolupráci s hokejovým klubem HC Sparta Praha vyhlašuje soutěž o tři výtisky nové unikátní publikace "Sparta Praha - srdce naše" pojednávající o historii holešovického týmu. Sparťanská kronika sice oficiálně vyjde 19. prosince, ale pouze tři úspěšní čtenáři Sport.cz ji mohou získat ještě před oficiálním křestem. Vyhrajte jedinečný dárek pod vánoční stromeček!

Obálka knihy o hokejové Spartě

Článek

Soutěž startuje ve středu 12. prosince a úkolem čtenářů bude správně odpovědět na pět zadaných otázek. Odpovědi poté pošlete do pondělí 17. prosince 12:00 na email soutez@sport.cz a nezapomeňte přidat svůj telefon, ať Vás můžeme co nejrychleji kontaktovat o možné výhře. Ještě v pondělí budou vylosováni tři výherci, každý z nich získá kromě knihy také dvě vstupenky na hokejové derby Sparta - Slavia 19. prosince v holešovické T-Mobile Areně.

Autorem knihy "Sparta Praha - srdce naše" je známý hokejový novinář David Soeldner. Na více jak 450 stranách přibližuje historii klubu, všechny její mistrovské tituly, hráčské legendy, i dosud nikdy nezveřejněné události. Součástí publikace jsou i detailní statistiky a šest stovek unikátních fotografií. Slavnostní křest knihy proběhne 19. prosince na hokejovém derby se Slavií, více informací o knize najdete na www.hcsparta.cz.

1. Kolikrát vyhrála hokejová Sparta domácí titul?
a)pětkrát
b)sedmkrát
c)osmkrát
2. Sestoupila někdy Sparta z nejvyšší soutěže?
a)nikdy
b)jednou
c)dvakrát
3. Kdy byl zahájen provoz zimního stadiónu, kde hraje Sparta domácí zápasy?
a)1962
b)1963
c)1964
4. Který hráč Sparty dokázal získat Zlatou hokejku?
a)Jiří Hrdina
b)Jiří Holeček
c)Pavel Richter
5. Který hráč Sparty se stal třikrát nejlepším střelcem ligy?
a)Vladimír Zábrodský
b)Jan Havel
c)Jan Hlaváč

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

1. Na otázku odpovídejte do pondělí 17. prosince 2007 12:00! Odpovědi odeslané později nebudou do slosování zařazeny.

2. Odpovědi zasílejte na adresu soutez@sport.cz . Odpovídejte ve tvaru 1A, 2B, 3C ap. Nezapomeňte uvést své jméno, příjmení, město a pro rychlé vyrozumění telefon.

3. Soutěžící mohou na otázku odpovídat pouze jednou.

4. Ze správných odpovědí budou v pondělí 17. prosince 2007 po ukončení soutěže vylosováni tři výherci.

5. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Výhry nelze vyplatit v hotovosti, ani je vymáhat právní cestou.

6. Účastníkem soutěže se stane každý, kdo akceptuje pravidla soutěže a odpoví na soutěžní otázku. Soutěžící jsou v systému identifikováni e-mailem, ze kterého odesílali odpovědi na otázku.

7. Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky nebo osoby s trvalým pobytem na území České republiky starší 18 let, a to při splnění výše uvedených podmínek.

8. Výherce vyrozumíme e-mailem, popřípadě telefonicky, pokud uvedou telefonický kontakt. Ceny budou k vyzvednutí v redakci Sport.cz, Slezská 13. Praha 2.

9. Organizátorem soutěže je Borgis, a.s., Slezská 13, Praha 2.

10. Až do odvolání organizátora vyjadřují soutěžící účastí v soutěži souhlas se zařazením do databáze organizátora soutěže, tj. Borgis, jež může být použita pro marketingové účely organizátora. Zejména má organizátor právo uvést jméno, příjmení a obec výherců soutěže na internetových stránkách www.sport.cz .

11. Ze soutěže jsou předem vyloučeni zaměstnanci, rodinní příslušníci a osoby spjaté s organizátorem. V případě potřeby si organizátor soutěže vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu hry. Organizátor má právo kdykoliv jednostranně změnit pravidla nebo soutěž zrušit.

Reklama

Související témata: