Hlavní obsah

Na startu přípravy Liberce jsou více než tři desítky hráčů

LIBEREC

Široký kádr libereckých Bílých Tygrů zahájil letní část přípravy na nový ročník hokejové extraligy. Kouči Dušanu Gregorovi se hlásilo hned 34 hráčů včetně tradičních opor týmu, ale nechyběli ani mladíci, kteří se budou snažit prosadit v nabitém kádru čtvrtého týmu minulé sezóny.

Foto: www.sport.cz

Hokejisté Liberce začali přípravu bez brankáře Hniličky, který je na MS v Kanadě

Článek

Na ranním srazu naopak scházeli útočník Jan Plodek, který je po operaci kolena, reprezentační brankář Milan Hnilička, jenž je v Kanadě na mistrovství světa, útočník Andrej Podkonický hájící barvy Slovenska na stejném turnaji a obránci Angel Krstev s Lukášem Zíbem, kteří dostali volno do středy 14. května s ohledem na jejich předchozí reprezentační povinnosti.

Příprava Severočechů bude až do konce května probíhat v domácích podmínkách, přičemž nejvíc času stráví na atletickém oválu, v posilovně, na fotbalovém hřišti, případně v kryté hale. Poté se vydají na jedenáctidenní soustředění do Tater. Dvoufázové tréninky budou zaměřené především na rychlost, obratnost, dynamiku a vytrvalost, jejich tradičním doplňkem budou cyklistické etapy.

Reklama

Související témata: