Hlavní obsah

Byli jsme blbí a teď jsme nad propastí, smutnil sparťan Broš

KARLOVY VARY

Vstup do druhého utkání ČP play-off O2 extraligy na ledě Karlových Varů se Spartě vůbec nevydařil a již v 15. minutě za stavu 0:3 se ozýval z řad hostujících fanoušků pokřik „budíček“. Pražané ale v druhé části inkasovali další dvě trefy a bylo vymalováno. „Jak moc jsme byli vyhecovaní, tak jsme byli blbí a zapomněli na obranu,“ rozčiloval se Michal Broš po prohraném duelu 2:5, který Spartě nasadil nůž na krk.

Článek

Již jediná výhra totiž dělí Karlovy Vary od postupu do finále extraliga a minimálně zopakovaní loňského úspěchu. „Domácí nás ztrestali. Jsme nad propastí a nic jiného než tři výhry nám nezbývají,“ uvědomoval si Michal Broš, jenž v pondělí korigoval skóre na konečných 2:5 ve 43. minutě v početní výhodě pět proti třem.

„Jsem hrdý, že jsme se po první třetině zvedli a Vary zatlačili. Bohužel, pokud nedáme gól, tak tlak postupem času vyprchá,“ litoval Broš aktivního nástupu do druhého dějství, který však branku nepřinesl. „Potom jsme dostali další góly a zápas byl ztracený,“ mrzelo zkušeného útočníka Sparty.

Před zápasem přitom podle Broše nebyla nálada vůbec špatná. „Proběhlo hecování a nálada byla dobrá, ale jak moc jsme byli vyhecovaní, tak jsme byli blbí a zapomněli na obranu,“ kroutil hlavou třiatřicetiletý útočník. „Psychicky dole nejsme a stále máme se sérií šanci něco udělat,“ doplnil obránce Jiří Vykoukal.

Reklama

Související témata: