Hlavní obsah

Němec a Skladaný prodloužili smlouvy s Karlovými Vary

KARLOVY VARY

Obránce Ondřej Němec a slovenský útočník František Skladaný podepsali nové dvouleté smlouvy s úřadujícím mistrem hokejové extraligy Karlovými Vary. Oba hráči měli dosud kontrakty platné do 30. dubna letošního roku, teď si Energie pojistila služby svých dvou opor až do roku 2011. Uvedly to oficiální internetové stránky klubu.

Článek

Němec, který před čtyřmi dny oslavil 25. narozeniny, stihl vyřešit svou budoucnost před odletem s českým národním týmem na mistrovství světa ve Švýcarsku. "Ve stávající smlouvě měl Ondřej klauzuli, že může za určitých podmínek odejít do zahraničí. Takto jsme si našeho klíčového obránce pojistili i na další sezonu," pochvaloval si generální manažer Karlových Varů Miroslav Vaněk.

Němec přišel na západ Čech v roce 2005 ze Vsetína. V uplynulém ročníku si připsal v 67 zápasech včetně play off 26 bodů za deset branek a 16 asistencí. Celkem v kariéře odehrál v nejvyšší soutěži už 415 utkání a zaznamenal 45 tref a 76 nahrávek. V nadcházejícím ročníku se může těšit s Karlovými Vary i na Ligu mistrů.

Tu si zahraje i právě dnes čerstvě sedmadvacetiletý Skladaný. "František odehrál v Karlových Varech tři dobré sezony a letošní play off zvládl ve výtečné formě. Proto jsme se mu rozhodli nabídnout novou smlouvu na dva roky," doplnil Vaněk.

V této sezoně měl Skladaný v 68 utkáních bilanci 13 tref a 19 asistencí. Celkem má v české extralize na kontě 192 utkání a 76 bodů za 35 gólů a 41 nahrávek.

Reklama

Související témata: