Hlavní obsah

Hokejový útočník Bělohlav bude nadále hrát za Kladno

KLADNO

Hokejový útočník Radek Bělohlav bude nadále oblékat dres Kladna. Devětatřicetiletý hráč podepsal s extraligovým klubem novou roční smlouvu. Generální manažer Otakar Černý to potvrdil na oficiálním internetovém serveru Kladna.

Foto: Jan Tauber (HC GEUS OKNA Kladno)

Hokejisté Kladna Jaroslav Kalla (vlevo) a Radek Bělohlav

Článek

"Není to velké překvapení, Radek se s týmem normálně připravuje od prvního tréninku letní přípravy. Šlo jen o to doladit detaily smlouvy. Počítali jsme s ním a věříme, že zopakuje loňskou sezónu, kterou měl především v první polovině vynikající," řekl Černý.

Bývalý reprezentační útočník, mistr světa z Vídně 1996, přišel do Kladna v sezóně 2006/07 a podle svých slov je zde spokojen. Stejně jako rodina. "Vyhovuje nám to tady po všech stránkách a dá se říci, že jsme tady zdomácněli a našli tady druhý domov. Jsem rád, že jsme se dohodli a budu hrát za Kladno další rok," uvedl Bělohlav, který věří, že nadcházející sezóna středočeského celku bude úspěšnější než ta minulá a tým postoupí do play-off.

V uplynulém ročníku nejvyšší soutěže odehrál Bělohlav za Kladno 63 zápasů s bilancí 19 branek a 16 asistencí. V základní části byl v týmu úspěšnější jen Pavel Patera.

Reklama

Související témata: