Hlavní obsah

Kometu opouští obránce Kántor a útočník Selingr

BRNO

Vedení extraligové Komety Brno poslalo dva hráče na měsíční hostování do první ligy. Obránce Robert Kántor bude působit v Šumperku, Pavel Selingr v Olomouci, odkud do posledního celku nejvyšší soutěže zamířil Petr Polodna.

Foto: Igor Zehl, ČTK

Zprava hokejista Ondřej Kratěna ze Sparty a Robert Kántor z Komety

Článek

Jedenatřicetiletý Selingr odehrál za Brno v této sezóně 24 zápasů, ve kterých vstřelil dvě branky a připsal si šest asistencí. Do Komety přišel před sezonou ze Znojma. O čtyři roky mladší Polodna nasbíral v první lize ve 27 zápasech 23 kanadských bodů, v dresu Brna odehrál již zápas proti pražské Spartě.

Kántor byl vyřazen z kádru posledního celku nejvyšší soutěže poté, co odmítl přistoupit na snížení platu po špatném vstupu klubu do extraligy. Navíc měl Kántor zdravotní problémy. V Šumperku by měl hostovat do 13. ledna.

Dvaatřicetiletý bek odehrál za Kometu v této sezóně deset zápasů, ve kterých si na konto nepřipsal ani jeden kanadský bod. K týmu Šumperku, který je poslední ve druhé nejvyšší soutěži, se připojí ve středu. Poprvé by měl do první ligy zasáhnout v sobotu, kdy se Draci utkají s Táborem.

Reklama