Hlavní obsah

Obranu Liberce by měl vyztužit Modrý

PRAHA

Hokejový obránce Jaroslav Modrý chystá návrat do české extraligy. Po desetileté pauze by však neměl obléci dres mateřských Českých Budějovic, které momentálně hrají druhou nejvyšší soutěž, ale dres severočeského Liberce. Ten má s třiatřicetiletým bekem už několik dní ústní dohodu.

Foto: PRÁVO/Lukáš Táborský

Jaroslav Modrý

Článek

"S Jardou jsme v kontaktu, ale o jeho příchodu do týmu by mělo být jasno až v polovině listopadu. V současnosti si potřebuje vyřídit nějaké osobní záležitosti v Americe a jsme dohodnuti, že do poloviny listopadu nám sdělí definitvní rozhodnutí. Každopádně při návratu do Čech chce hrát u nás," řekl pro Sport.cz generální manažer Liberce Ctibor Jech.

Zároveň potvrdil, že už došlo i ke kontaktu libereckého týmu s Českými Budějovicemi, které na Modrého vlastní hráčská práva. "S dohodou by neměl být problém, ale prozatím nelze říct, jakou kompenzaci budou Budějovice požadovat. Nejdříve se musíme dohodnout s hráčem," uzavřel Jech.

Než se Modrý rozhodne, představí Liberec jinou atraktivní tvář do defenzívy. Po vyléčení zraněného ramene by se na tréninku tygrů měl v nejbližších dnech hlásit Jiří Fischer, který se s klubem dohodl už před sezónou. Jeho příchod ale tehdy zhatilo zranění ze Světového poháru.

Reklama

Související témata: