Hlavní obsah

Hokejista Frolík bude pokračovat v Chomutově

Chomutov

Hokejový útočník Michael Frolík bude v případě pokračující výluky v NHL působit nadále v Chomutově. Čtyřiadvacetiletý hráč Chicaga měl původně smlouvu s nováčkem Tipsport extraligy do 20. listopadu a Piráti jej dokázali udržet. Uvedly to oficiální internetové stránky Chomutova.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Chomutovský útočník Michaeel Frolík (vpravo).

Článek

"S Michaelem jsme podepsali novou smlouvu, která zaručuje jeho působení v Chomutově po dobu výluky v NHL. Pokud by se za mořem nezačalo hrát vůbec, bude Frolík působit mezi Piráty až do konce sezóny," řekl serveru sportovní manažer Chomutova Leo Gudas. Frolík si v 18 zápasech připsal 13 bodů za 9 branek a 4 asistence.

Vedení klubu řeší aktuální formu týmu, který prohrál čtyři z posledních pěti zápasů a získal přitom čtyři body. Naplno bodoval naposledy 2. listopadu doma proti Třinci (5:3).

"Vůbec nejsme spokojeni s předváděnou hrou a s výsledky v uplynulých utkáních. Momentálně hledáme to nejlepší řešení, jak z krize ven. Není vyloučeno, že proběhnou nějaké změny v kádru," prohlásil generální manažer klubu Jaroslav Veverka.

Reklama

Související témata: