Hlavní obsah

Litvínovští Pince neprostřelili

VÍTKOVICE

Za celých šedesát minut nenašli litvínovští střelci recept na svého bývalého spoluhráče mezi vítkovickými tyčemi Pince. Pětadvacetiletý gólman udržel opět čisté konto a doma neinkasoval už druhý zápas v řadě.

Článek

Domácí šli do vedení ve 12. minutě a těsný náskok udrželi až do závěrečných sekund. Litvínov měl nejblíže k úspěchu po střeleckých pokusech Hübla a Ručinského, Pincovi však pomohla pokaždé tyč. Výhru Vítkovic pečetil ve svém pětistém extraligovém zápase do opuštěné branky soupeře Moravec.

Miloš Holaň, asistent trenéra Vítkovic: "Po debaklu na Slavii jsme zapracovali na obraně a pomohl nám Pinc. Pro nás je bez ohledu na výkon tříbodový zisk velmi důležitý."

Vladimír Jeřábek, asistent trenéra Litvínova: "Na naší hře se asi projevilo sebeuspokojení ze Zlína. V první třetině jsme byli horším týmem, pak se naše hra zlepšila, ale propadli jsme střelecky."

Vítkovice - Litvínov 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Branky: 12. Hubáček, 60. Moravec, hlavní rozhodčí Bolina, vyloučení 3:3, navíc Ťupa (L) 10 minut, využití 1:0, 4677 diváků

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.