Hlavní obsah

Hokejový útočník Rob v Budějovicích po dlouhých letech končí

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Hokejový útočník Luboš Rob po dlouhých letech opouští kádr Českých Budějovic. Čtyřiatřicetiletý Rob sice začal s týmem letní přípravu, ale na začátku tohoto týdne se dozvěděl, že s ním sportovní manažer Jaromír Látal nepočítá a smlouvu s ním neprodlouží. Uvedly to oficiální stránky českobudějovického klubu.

Článek

Rob strávil v jihočeském týmu prakticky celou svou kariéru. Za posledních třináct let odešel pouze v roce 1998 na krátké angažmá do finského celku KalPa Kuopio. "Pro České Budějovice odvedl fantastický kus práce, ale do týmu, který se nyní snažíme sestavit, tak trochu nezapadá. Máme o mužstvu jiné představy," citoval Látala klubový server.

České Budějovice, které se vrací po roce do nejvyšší soutěže, posílilo zatím osm hráčů - beci Zdeněk Kutlák, Josef Melichar, Tomáš Harant a útočníci Ondřej Veselý, Viktor Hübl, Jindřich Kotrla, Michal Hudec a Václav Nedorost.

Rob má údajně nabídky z české extraligy a zvažuje i odchod na Slovensko. Zájem o něj projevil vicemistr Zvolen, který nedávno angažoval dalšího českobudějovického odchovance Filipa Turka. Ten naposledy působil ve Vítkovicích.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice