Hlavní obsah

FANTASY: Věříme Mladé Boleslavi, kapitánem jsme určili Výborného

Pátečním duelem mezi hokejisty Třince a Sparty odstartuje 6. kolo Fantasy extraligy, které bude trvat až do čtvrtečních večerních hodin.

Naši branku bude hájit litvínovský Pavel Francouz.

Článek

Do branky našeho Fantasy týmu jsme vybrali Pavla Francouze. Litvínov sice v neděli podlehl Liberci a přišel tak o svou neporazitelnost, ale v úterý proti Spartě si hráči Vervy své zaváhání vynahradili. Přímý souboj o druhé místo byl na góly velmi skromný. O těsném vítězství Severočechů rozhodl v 15. minutě Písařík.

Francouz proti Spartě opět zářil

Skvělým výkonem se v Holešovicích blýskl právě gólman Francouz. Opora žlutočerných kryla všech 34 střel Pražanů a podruhé v sezóně udržela čisté konto. Francouzův průměr obdržených gólů na zápas činí pouze 1,53 a jeho procentuální úspěšnost se drží nad úctyhodnými 94%.

Kapitánské céčko jsme tentokrát umístili na dres Davida Výborného, mladoboleslavské hvězdě se tak body budou násobit. Bruslařský klub se po návratu do nejvyšší soutěže drží v tabulce na solidním šestém místě. Mladá Boleslav byla prvním týmem v letošní sezóně, který dokázal získat tři body v Olomouci. V souboji nováčků zvítězili Středočeši 4:1, přičemž o dva góly se postaral kapitán David Výborný. Zkušený matador je s 11 body za 3 góly a 8 asistencí nejproduktivnějším hráčem mužstva, které v pátek přivítá na domácím ledě osmý Liberec a v neděli poslední Zlín.

Reklama

Související témata: