Hlavní obsah

Olomouc dostala další pokutu za chování fanoušků

Praha

Hokejový klub v Olomouci dostal od disciplinární komise extraligy další pokutu za nevhodné chování fanoušků, tentokrát nováček soutěže zaplatí už 20 000 korun. Trest za nedostatečnou pořadatelskou službu dnes dostal i Liberec, který zaplatí 10 000 korun. ČTK o tom informoval tiskový mluvčí Českého svazu ledního hokeje Zdeněk Zikmund.

Foto: Glück Dalibor, ČTK

Fanoušci Zlína oslavují výhru nad Slavií.

Článek

Olomouc byla potrestána za zápas 27. kola proti Slavii, a to za vhozené pivo z prostoru hlediště vedle střídačky hostů. Hanácký klub měl s chováním fanoušků problém již počtvrté v této sezóně. "Proto byl klub současně upozorněn, že další případná provinění budou trestána finanční pokutou a v závažnějším případě může dojít až k uzavření stadiónu pro utkání extraligy," uvedl předseda komise Karel Holý.

Liberec dostal pokutu za nedostatečnou pořadatelskou službu. V zápase 27. kola proti Kometě Brno se dostal na střídačku hostů fanoušek, což řešili i hlavní rozhodčí.

Napomenutí za chování diváků ve stejném kole dostal i Zlín. Fanoušci Beranů vhodili v duelu proti Mladé Boleslavi na led několik předmětů. Úřadující mistr měl ale podobné problémy poprvé v sezóně, proto nedostal pokutu.

Reklama