Hlavní obsah

Trenér Hořava jedná s Hradcem o KHL, proběhla první schůzka

PRAHA

Stačí vyřknout potenciální jména, spekulace a teorie a všemožné varianty mají zelenou. Miloslav Hořava s Radimem Rulíkem se mají stát trenéry HC Lev Hradce Králové v KHL. Pondělní realita je taková. První jednání připustil, druhý je nedostupný, ale prvoligový Chomutov, kde je Rulík nyní koučem, označuje informace za spekulativní.

Článek

„Zatím je vše v jednání, včera proběhla první informativní schůzka. Další má následovat zítra a ve středu. To je vše, co k tomu mohu nyní povědět,“ řekl Sport.cz Miloslav Hořava. Podle deníku Sport by jeho asistentem měl být Radim Rulík. Ten mlčí, má vypnutý telefon. Za něj ale promluvil prvoligový Chomutov, kde je v současnosti trenérem.

„Zatím je tato informace v rovině spekulace, protože trenér Rulík má platnou smlouvu na následující sezónu a z vedení Hradce Králové s námi do této doby nikdo nejednal," okomentoval situaci na klubovém webu marketingový ředitel David Dinda, který také dodal, že jiného trenéra vedení Chomutova nehledá. „Znovu opakuji, že s námi nikdo nejednal a náš trenér má platný kontrakt. Počítáme s tím, že i nadále naše mužstvo povede pan Rulík," dodal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.