Hlavní obsah

Lev Praha sehraje čtyři zápasy KHL v O2 areně

Praha

Hokejisté Lva Praha, kteří budou působit v sezóně v Tipsport Aréně, sehrají čtyři utkání Kontinentální ligy v O2 areně. Do modernější pražské haly se přesunou na zápasy 6. října s Petrohradem, 9. října s Dynamem Moskva, 25. října s CSKA Moskva a 15. ledna proti Slovanu Bratislava.

Foto: Břetislav Fiala, ČTK

Trenér Josef Jandač ve Svijanské aréně v Liberci, kde začala příprava týmu KHL Lev Praha.

Článek

O2 arena byla původně jednou z variant na působení Lva pro celou sezónu, ale nedošlo k dohodě klubu se společností Bestsport, která ji provozuje. Lev navázal úzkou spolupráci s pražskou Spartou a v její Tipsport Aréně si vybudoval zázemí včetně nové moderní kabiny.

Lev by se v sezóně odtud mohl vydat nejen do O2 areny, ale i na jiné české stadióny. "Trvá zájem jiných měst a je možné, že se tam Lev představí. V tuto chvíli ale není nic potvrzeno," řekl ČTK manažer komunikace Lva Praha Jan Rachota.

V O2 areně hraje své zápasy pražská Slavia a Bestsport prý přivítal obohacení programu. "Naším zájmem bylo KHL do O2 areny přivést a rozšířit programovou nabídku o atraktivní akci," uvedl předseda představenstva Bestsportu Richard Benýšek.

Reklama