Hlavní obsah

Hadamczik kontruje: Kvapil se asi cítí jako velký milionář, ke kterému se má chodit v bavlnce

Neví, kde mu hlava stojí. Kouč Alois Hadamczik dává dohromady tvář hokejové reprezentace na světový šampionát a do toho přišla "Kauza Kvapil". Čerstvý šampión KHL prohlásil, že pod Hadamczikem už nikdy a nikde hrát nechce. „Mám jiné starosti,“ nechtělo se moc reagovat trenérovi českého týmu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Alois Hadamczik

Článek

Můžete se vyjádřit ke Kvapilově prohlášení?

Já nevím, jestli je to nutné. Na jeho výkonnosti jsem musel pracovat už ve Vítkovicích. Poslal jsem ho tehdy do Poruby, aby se probral. Jestliže hráč přijede do národního mužstva a myslí si, že to má pod placem a nebojuje... Takže jsem ho nevzal na další turnaj. Dal jsem mu kritickou výtku a nic víc to nebylo. Já mu v životě určitě pomohl doposud nejvíc k tomu, čeho dosáhl. Co říká, ať říká, to jde mimo mě. On měl šanci se prezentovat v Brně jeden dva zápasy, ale tu šanci nevzal.

Co podle vás myslel tím, že k němu nemáte respekt?

Já mám jiné starosti. Jak myslel, co myslel... Přitáhl jsem ho do Vítkovic. Zabudoval jsem ho do kádru, nebyly to jednoduché chvíle, dostat z něho výkon. Ale pak se prezentoval dobrými výkony. Asi se cítí jako velký milionář. Myslí si, že se k němu bude chodit v bavlnce. Ale tak to není.

Mrzí vás ta situace lidsky?

Už s tím dejte pokoj...

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.