Hlavní obsah

Poplach v hotelu, kde bydlí i Češi. Kde se stala chyba? překvapil vodopád i Jordána

Minsk

Před dvěma týdny ho otevíral sám běloruský prezident Alexander Lukašenko a patří k těm nejluxusnějším v Minsku. Hotel Renaissance, v němž jsou během dnes startujícího mistrovství světa ubytovány i hokejové reprezentace Česka, Slovenska, Kanady, Švédska, Dánska a Norska, zažil ve čtvrtek nečekanou menší komplikaci.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Michal Jordán.

Článek
Fotogalerie

Na jednom z jedenácti hotelových poschodí se spustil menší vodopád, když ze stropu chodby začala téct voda. To neuniklo obránci českého týmu Michalu Jordánovi, který na svůj profil na twitteru okamžitě přiložil fotografii.

„Uměle udělaný vodopád na hotelu. Kde se stala chyba? Toť dobrá otázka," napsal v komentáři Jordán, kterého zatím trenéři nezapsali na soupisku a na svůj premiérový start na šampionátu si musí počkat. „Drobná aktualizace ohledně vodopádu. Myslím, že už to mají pod kontrolou," uvedl Jordán o chvilku později, když se personál hotelu snažil nastalou situaci napravit. Nehodu nejspíše způsobila chyba protipožárního systému.

Jinak si ale třiadvacetiletý zadák prostředí v Minsku nemůže vynachválit. „Bělorusové na druhou stranu odvedli spoustu dobré práce, aby se na šampionát připravili. Jsou tu velmi přátelští lidé, určitě bude zábava tady hrát."

Reklama

Související témata: