Hlavní obsah

Jágr neztrácí dobrou náladu: Děkujeme organizátorům za vylepšení střídačky!

Praha

Českou reprezentaci ničí na hokejovém mistrovství světa v Bělorusku střevní potíže, hlavní hvězda týmu Jaromír Jágr však bere problémy s nadhledem a se svým typickým humorem. Útočník New Jersey to dokumentoval na svém facebookovém účtu, na němž vystavil fotografii sestavy záchodků s výmluvným komentářem.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Jaromír Jágr se raduje z gólu proti Itálii, gratuluje mu Roman Červenka.

Článek
Fotogalerie

„Asi už jste slyšeli o naší střevní viróze.... Český hokejový tým děkuje organizátorům MS za vylepšení naší hokejové střídačky pro příští zápas s Dánskem," napsal Jágr a připojil k textu smajlík.

Vtípkům v kabině neušel nikdo, asistenti si utahovali i z kouče Růžičky, že pro něj měli připravené toitoiky a otevřené dveře.

„Já zase viděl trenéra na hotelu, jak doslova letí v křeči do výtahu a zuřivě mačká knoflík pátého patra, tomu už šlo vyloženě o vteřiny," pousmál se Ondřej Němec a přidal i historku o tom, jak si Jakub Petružálek v kabině zuřivě strhával cestou na toaletu výstroj. „Nevím, jestli byl Kuba víc zpocený z ledu, nebo z toho, jak moc potřeboval na záchod."

Se střevními obtížemi se potýkala téměř polovina Růžičkova týmu, navíc se přidala chřipka. Do středečního zápasu proti Itálii nemohl kvůli ní zasáhnout útočník Vladimír Sobotka, další forvard Tomáš Hertl zápas dohrál jen s velkým sebezapřením. Nově bere antibiotika i Jíří Hudler.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.