Hlavní obsah

Do prodeje se dostaly další balíčky vstupenek na hokejové MS

Bratislava

Organizátoři hokejového mistrovství světa 2019 na Slovensku uvolnili do prodeje další balíčky vstupenek. Od pondělí si zájemci mohou koupit denní vstupenky na vyřazovací duely šampionátu, který budou hostit Bratislava a Košice. ČTK to dnes sdělil PR manažer organizačního výboru mistrovství světa Peter Bednár. Některé dříve nabízené balíčky vstupenek jsou již vyprodány, největší zájem je o utkání reprezentací Česka i Slovenska.

Foto: Sport.cz

Takovýto design měly vstupenky na hokejové MS 2015 v Česku.

Článek

"Těšíme se velkému zájmu fanoušků o vstupenky. Do prodeje nyní přibyly i denní vstupenky na utkání čtvrtfinále, semifinále a na zápasy finálového dne. Doporučujeme fanouškům, aby nečekali na únor, kdy se začnou prodávat samostatné vstupenky na jednotlivá utkání," uvedl prezident slovenského hokejového svazu Martin Kohút.

Například denní vstupenka na čtvrtfinále v jednom ze dvou hostitelských měst přijde v závislosti na kategorii na 125 eur (3250 korun) a 180 eur (4680 Kč), na finále turnaje a na utkání o bronz dohromady na 400 a 475 eur (10 400 a 12 350 Kč).

Prodej balíčků vstupenek na hokejový šampionát 2019 začal v září. Nyní jsou již vyprodány například permanentky na všechna utkání v Bratislavě i v Košicích, jakož i balíčky vstupenek na duely jednotlivých týmů v základních skupinách.

Zájemci o nákup vstupenek se od října musejí nejprve elektronicky registrovat. Opatření zavedli organizátoři šampionátu po problémech při prodeji a s cílem bojovat proti překupníkům.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.